ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πλεύρης: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα όταν άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο» (vid)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Πλεύρης: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα όταν άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο» (vid)

Η έντονη προσωπικότητα, η γλυκύτητα και η μόρφωση της ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να νιώσει έλξη προς την Τζόρτζια Σιακαβάρα, όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος.

Δεν έχασε πάντως την ευκαιρία παρά τη χαρά του να αφήσει μια αιχμή για τον Στέφανο Κασσελάκη που δεν ακούστηκε καθόλου καλά…

«Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιόλογη μόρφωση. Έχουμε έναν δεσμό και θα δούμε πώς θα καταλήξει» τόνισε αρχικά ο 83χρονος Πλεύρης και αφού αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση και προς το παρόν δεν ζουν στο ίδιο σπίτι, άφησε τη μπηχτή του.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο…».

Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την ώρα που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»" />Super Katerina», για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζώρτζια Σιακαβάρα." />

Πηγή: intronews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.