ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Δεν σέβεστε τον Παναθηναϊκό, εμείς γιατί να σας σεβαστούμε;»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μέσω story κατά της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, μετά την αποβολή του Εργκίν Αταμάν από τον αγώνα με τη Μακάμπι.

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Δεν σέβεστε τον Παναθηναϊκό, εμείς γιατί να σας σεβαστούμε;»

Ξέσπασμα μέσω story για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μιλώντας για τη φάση αποβολής του Εργκίν Αταμάν με δεύτερη τεχνική ποινή, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησε τη διαιτησία της Ευρωλίγκας για ασέβεια προς τους «πράσινους», την ιστορία τους, αλλά και τον Τούρκο τεχνικό.

Να σημειωθεί ότι τα παράπονα και το ξέσπασμα του είναι δικαιολογημένα καθώς η διαιτητική τριάδα πήρε αρκετές αποφάσεις εναντίον του Παναθηναϊκού.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεν σέβεστε τους 6 τίτλους μας, δεν σέβεστε το brand μας, δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για πάνω από 30 χρόνια. Δεν σέβεστε τον καλύτερο βάσει γεγονότων προπονητή στην Ευρώπη. Και τελευταίο και σημαντικότερο, δεν σέβεστε τους οπαδούς μας. Βάσει αυτών, εμείς γιατί να σας σεβαστούμε;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.