ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα για την Κ19 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των μικρών

Η Κ19 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Ήττα για την Κ19 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των μικρών

Εκτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα Super league Κ19. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής που έγινε στο γήπεδο του Φωστήρα και προηγούνται στην κατάταξη με 18 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κωστας Κωστούλας που είχε δοκάρι στο α’ ημίχρονο, ενώ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικο σκορ στο 59ο λεπτό από κόρνερ του Αλαφάκη και σύγχυση στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον 18χρονο σεντερ μπακ να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, βελτιώθηκε αισθητά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και έτσι παραμένει στην 10η θέση με πέντε βαθμούς σε έξι αγώνες.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας (87′ Δάμα), Κ.Κωστούλας, Πρεκατές, Τανούλης (55′ Δαρβίρας), Αλαφάκης, Μπάκουλας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης (87′ Σταυρόπουλος), Πανακανέλλος (80′ Δρόσος), Χαραλαμπόγλου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέας Ντρένοβα): Παναγάκος, Σκαρλατίδης (82′ Δουβίκας), Διαμαντής (82′ Μπεβαρδος), Κάτρης, Νικολετόπουλος, Βαγιανίδης (68′ Ναλιτζής), Συμεωνίδης, Βολάκης, Λάζαρης, Μπρέγκου (68′ Σπαθάρης), Γεωργουλάκης (68′ Νότας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.