ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον ΟΦΗ

Έχασαν τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου στο Κορωπί από τον ΟΦΗ.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον ΟΦΗ

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ σόκαρε αυτή του Παναθηναϊκού, με τις Κρητικές να παίρνουν τη νίκη εκτός έδρας με σκορ 1-0.

Με το διπλό έφυγαν από το «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί οι γυναίκες του ΟΦΗ, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Οι Κρητικές πανηγύρισαν τη νίκη στην πρώτη φετινή τους εκτός έδρας αναμέτρηση χάρη σε τέρμα που σημείωσε η Πατερνά με κεφαλιά, έπειτα από το κόρνερ της Ζέρβα στο 64ο λεπτό. Όπως αναμενόταν, οι «πράσινες» έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, και είχαν δύο τεράστιες στιγμές για να τα καταφέρουν με τα δύο δοκάρια της Σιδηρά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, το Τριφύλλι δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον ΟΦΗ να φεύγει με το διπλό.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.