ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με το δεξί τα φίνα κορίτσια

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ του Άρη στη Θεσσαλονίκη και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στη Volley League των Γυναικών.

Με το δεξί τα φίνα κορίτσια

Πολύ γρήγορα στο πρώτο σετ οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 2-6 και 4-8, αφού η τριάδα των Καρκάσες, Άτκινσον και Γενιτσαρίδη τελείωναν επιτυχημένα τις περισσότερες από τις επιθέσεις που ανέλαβαν. Τα σερβίς της Μυτακίδου έφεραν μπελάδες στην υποδοχή του «τριφυλλιού» και βοήθησαν τον Άρη να μειώσει σε 7-8, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε με δικό του σερί για το 7-11. Το «πράσινο» μπλοκ σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε απροσπέλαστο για τις γηπεδούχες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να το «τριφύλλι» να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο +6 (8-14). Οι φιλοξενούμενες διατήρησαν τα υψηλά τους ποσοστά σε σερβίς και μπλοκ, μπήκαν στην τελική ευθεία του πρώτου σετ προηγούμενες με 14-20 και λίγο αργότερα με 20-25 πήραν το προβάδισμα με 0-1 στα σετ.

Ο Άρης ήταν πιο ανταγωνιστικός στην αρχή του δεύτερου σετ, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 4-8, αναγκάζοντας τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» να καλέσει τάιμ άουτ. Οι «πράσινες» είχαν παγιώσει διαφορά τεσσάρων πόντων στο δεύτερο σετ (8-12), παρουσιάζοντας μια σταθερότητα που έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να κατακτήσει και το δεύτερο σετ. Έχοντας την Παπαφωτίου στο σερβίς το σκορ διαμορφώθηκε σε 8-14 και ο τεχνικός του Άρη κάλεσε το δεύτερό του τάιμ άουτ. Διατηρώντας το καλό, πιεστικό σερβίς και ελέγχοντας απόλυτα το ρυθμό, το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 13-20, αφού η Σάμανταν ήταν ανίκητη στον πρώτο χρόνο. Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όπου με 18-25 οι φιλοξενούμενες έκαναν το 0-2 στα σετ.

Το τρίτο σετ είχε διαφορετική εικόνα αφού ο Άρης ήταν η ομάδα που προηγήθηκε με 4-0, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Καλμαζίδης να καλέσει άμεσα τάιμ άουτ, αφού έβλεπε πως οι παίκτριες του δεν είχαν τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης. Η επιστροφή των «πρασίνων» στο παρκέ του γηπέδου της Μίκρας συνδυάστηκε με τη μείωση του σκορ σε 4-3, έπειτα από άσσο της Παπαφωτίου και το 6-6 μετά από νέο άσσο της Μεταξά. Η Σάμανταν επέστρεψε στο ματς, η Γενιτσαρίδη πήγε στο σερβίς και σε αυτή την περιστροφή ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε για πρώτη φορά με +2 (9-11), αφού η Κροάτισσα κεντρική ήταν τρομερή. Η Σάμανταν έκανε θραύση και από το σερβίς «γράφοντας» το 10-15 και ουσιαστικά ήταν αυτή που έβαλε το νερό στο αυλάκι για την κατάκτηση και του τρίτου σετ από τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενες μπήκαν στην τελική ευθεία του τρίτου σετ και του αγώνα προηγούμενες με 13-20 και «καθάρισαν» το σετ και τον αγώνα με 19-25.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 0-3 (20-25, 18-25, 19-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.