ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αντίπαλος του Παναθηναϊκού από τα παλιά νίκησε με σκορ 9-5!

Πρωτάκουστα πράγματα στην Τσεχία, με την Μλάντα Μπόλεσλαβ να συντρίβει την Ζλιν στο πρωτάθλημα Τσεχίας 9-5 εκτός έδρας!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αντίπαλος του Παναθηναϊκού από τα παλιά νίκησε με σκορ 9-5!

Το είδαμε και αυτό! Σε μια αναμέτρηση της πρώτης κατηγορίας της Τσεχίας, η ουραγός Ζλιν υποδέχθηκε την 4η του βαθμολογικού πίνακα Μλάντα Μπόλεσλαβ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ήταν το πιθανότερο, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο ματς, ωστόσο ο τρόπος ήταν εμφατικός!

Και αυτό διότι η ομάδα του Μπόλεσλαβ επικράτησε με το πρωτοφανές 9-5! Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τσέχικα Μέσα, αυτό το σκορ αποτελεί ρεκόρ στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας διαχρονικά!

Να σημειωθεί ότι το κατόρθωμα της Μλάντα Μπόλεσλαβ γίνεται ακόμη πιο σπουδαίο καθώς βρέθηκε να χάνει στο 46′ με σκορ 3-1! Παρόλα αυτά από το σημείο εκείνο και έπειτα με ένα ξέσπασμα, σκόραρε τέσσερις φορές από το 49′ μέχρι το 60′ φέρνοντας το σκορ στο 5-3 υπέρ της!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ζλιν μείωσε σε 5-4 στο 64′, αλλά με τρία γκολ από το 78 ως το 90+6′ έφτασε σε αυτή την επική επικράτηση!

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει τη σεζόν 2006/07 την Μλαντα Μπόλεσλαβ για το Κύπελλο UEFA, επικρατώντας στην Τσεχία 1-0 με το γκολ του Δημήτρη Σαλπίγγίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.