ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί 11 για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή θα είναι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι πιθανοί 11 για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που δεσπόζει στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αφού ο νικητής θα είναι αυτός που θα βρεθεί στην κορυφή.

Νωρίτερα είχαμε δει την πιθανότερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάμε τώρα να δούμε και αυτές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, ενώ έχει κλειδώσει και η αμυντική τετράδα η οποία θα απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη και Ορτέγα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν αποκλείεται να δούμε τον προπονητή τους να παίζει με τρεις χαφ. Αλεξανδρόπουλος, Έσε και Καμαρά.

Επιθετικά ίσως ο Μασούρας να μείνει εκτός ενδεκάδας και να ξεκινήσει ο Φορτούνης δεξιά, ο Ποντένσε αριστερά και στην κορυφή θα είναι σίγουρα ο Ελ Κάαμπι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.