ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του “πράσινου” ρόστερ που έχουν βρει δίχτυα κόντρα στον Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει τους παίκτες του "πράσινου" ρόστερ που έχουν σκοράρει κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του

Η μεγάλη ώρα για το ντέρμπι των “αιωνίων” έφτασε. Ο Παναθηναϊκός πάει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη προκειμένου να ανέβει στην κορυφή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει πλήρως τα πλάνα του και είναι έτοιμος να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα που θα “πολεμήσει” για το μεγάλο αποτέλεσμα.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, υπάρχουν παίκτες “μπαρουτοκαπνισμένοι” που έχουν αγωνιστεί ξανά σε ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και νέοι οι οποίοι θα ζήσουν για πρώτη φορά τον παλμό του μεγάλου ματς.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιοι είναι όμως αυτοί από το ρόστερ του “τριφυλλιού” που έχουν βρει δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, είτε εντός είτε εκτός έδρας;

To Panathinaikos24.gr σας τους θυμίζει:

Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ο Αργεντινός με την έλευση του στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 έδειξε ότι μπορεί να μετατραπεί σε ηγέτη του Παναθηναϊκού. Ο Παλάσιος, έχει αγωνιστεί οκτώ φορές σε ντέρμπι “αιωνίων” έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες, αλλά έχει πετύχει και ένα σημαντικό γκολ. Ήταν η σεζόν 2021-22 όταν για τα playoffs, ο Παναθηναϊκός είχε αλώσει το Φάληρο επικρατώντας 2-1 με τον Παλάσιος, να σκοράρει με τρομερό σουτ στο 10′ ανοίγοντας το σκορ.

Μπαρτ Σένκεφελντ

Στο ίδιο ματς ο Παναθηναϊκός όπως αναφέραμε είχε βρει δίχτυα δυο φορές! Μετά τον Παλάσιος, αυτός που πάγωσε το Καραϊσκάκη ήταν ο σημερινός αρχηγός Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, με μια κεφαλιά-κανονιά στο 54′ της αναμέτρησης, είχε κάνει το 0-2 “κλειδώνοντας” τη νίκη.

Άντραζ Σπόραρ

Ο Σλοβένος δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας ποιοτικός στράικερ. Κατά την παρουσία του στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα οποία έχει σκοράρει δυο φορές! Το πρώτο ήταν αυτό στην ισοπαλία (1-1) στο ματς του πρώτου γύρου της περσινής σεζόν, ισοφαρίζοντας με το πέναλτι στις καθυστερήσεις.

To δεύτερο ήταν ακόμη πιο “γλυκό” καθώς στην αναμέτρηση των playoffs και την “πράσινη” επικράτηση 2-0 είχε ανοίξει το σκορ με πλασέ βάζοντας “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Ζέκα

Aν οι παραπάνω έχουν παίξει σε ντέρμπι τότε ο Ζέκα τα έχει… φάει με το κουτάλι! Ο αρχηγός της ομάδας δεν θα αγωνιστεί απόψε αλλά πάντοτε θα θυμάται ότι το παρθενικό του γκολ με τα “πράσινα” το πέτυχε στο πρώτο του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη! Ήταν η σεζόν 2011/12 όταν ο Παναθηναϊκός πήγε ως πρωτοπόρος στο Φάληρο με εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, όταν μετά από τρομερή ενέργεια και ασίστ του Κουίνσι την έσπρωξε στα δίχτυα με πλασέ για το 0-1 σε ένα ματ το οποίο εν τέλει ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Φυσικά αυτό που μένει από το συγκεκριμένο ματς ήταν ο πανηγυρισμός του Ζέκα στο γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.