ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Μπορέλι στο P24: «Έκανα μεγάλο λάθος που έφυγα τότε – Να παίξει δυνατά και να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μίλησε στον Διονύση Δεσύλλα στο Panathinaikos24.gr ανατρέχοντας στο παρελθόν και την παρουσία του στο "τριφύλλι", τα ντέρμπι τα οποία έζησε ως παίκτης, την αποχώρηση του από τον σύλλογο, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μπορέλι στο P24: «Έκανα μεγάλο λάθος που έφυγα τότε - Να παίξει δυνατά και να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Ένας φίλος από τα παλιά μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Διονύση Δεσύλλα!

Ο σπουδαίος Χουάν Χοσέ Μπορέλι, φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Panathinaikos24 μιλώντας για το παρόν, θυμήθηκε τα ντέρμπι του παρελθόντος με τον Ολυμπιακό, τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ομάδα, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του “λανθασμένη”, ενώ απέστειλε και την αγάπη του στον κόσμο του “τριφυλλιού”!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι στο Panathinaikos24.gr και τον Διονύση Δεσύλλα:

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 1.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα χρόνια που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα και την τωρινή εικόνα με την Ευρώπη και τη διεκδίκηση τίτλων: «Το χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του ένα πρωτάθλημα. Είδα και το ματς με τη Βιγιαρεάλ που το γήπεδο είναι γεμάτο. Μακάρι να αρχίσει με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν το κερδίσει θα δυναμώσει για τη συνέχεια».

Για τους Αργεντινούς του Παναθηναϊκού, Nτάνιελ Μαντσίνι και Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Toν Παλάσιος τον ξέρω από εδώ από την Αργεντινή και την Ταγιέρες. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα παίξει μπροστά. Έχει ωραία πάσα. Έχει ωραίο στυλ ο Παναθηναϊκός».

Για τα ντέρμπι που θυμάται και για το τι θα έλεγε στους πάικτες του Παναθηναϊκού σήμερα: «Ήταν όπως είναι στην Αργεντινή το Μποκα-Ρίβερ. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ωραία. Το μυαλό σου είναι στο γήπεδο από τη Δευτέρα. Τι πάσα θα κάνεις, πως θα σουτάρεις. Έχω ωραία εμπειρία από τη νίκη με το γκολ το δικό μου και του Καπουράνη που πήραμε το πρωτάθλημα.« Δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες. Νομίζω ξέρουν πως θα παίξουν. Είναι σημαντικό να παίξουν δυνατά, να παίξουν καλή μπάλα και να κερδίσουν το ματς. Το σημαντικότερο όμως είναι να είναι συγκεντρωμένοι»

Για το τελευταίο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν αυτό με τον Παπουτσέλη. Το θυμάμαι ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι. Μας έκλεψαν εκεί. Ήμουν τρελαμένος».

«Έκανα μεγάλο λάθος που έφυγα τότε»

O Xoυάν Χοσέ Μπορέλι αναφέρθηκε και στην απόφαση του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό λέγοντας: «Έκανα μεγάλο λάθος που έφυγα τότε. O Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν έφταιγε. Τον είχα σαν πατέρα μου. Έκανα λάθος που έφυγα για την Οβιέδο. Δεν θέλω να το συζητάω γιατί με πιάνει μελαγχολία».

«Toν αγαπάω πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Φυσικά ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι, μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού στέλνοντας το δικό του μήνυμα, ενώ ανέφερε ότι ακόμη ακούει ελληνική μουσική: «Toν αγαπάω πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ακόμη και εδώ στην Αργεντινή, όταν βλέπω Έλληνα, του μιλάω για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα. Είναι σαν το σπίτι μου. Ακόμα ακούω και ελληνική μουσική από τα παλιά. Άννα Βίσση, Πλούταρχο, Νότη»

Για το αν έχει επαφές με κάποιον παλιό συμπαίκτη του από τον Παναθηναϊκό: «Έχω στο Instagram τον Βαζέχα, αλλά του στέλνω και δεν τα βλέπει! Έχει και σχολή ποδοσφαίρου με τον Κολιτσιδάκη»

Δείτε τη συνέντευξη του Χουάν Χοσέ Μπορέλι στο Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.