ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δούκας: “Είμαι Παναθηναϊκός – Η διπλή ανάπλαση θα γίνει”

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μίλησε για τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό, τονίζοντας ότι το νέο γήπεδο θα προχωρήσει κανονικά.

Δούκας:

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μίλησε για τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό, τονίζοντας ότι το νέο γήπεδο θα προχωρήσει κανονικά.

Βεβαίως και θέλω η Αθήνα να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου»" />Αταίριαστους» για τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, επισημαίνοντας πως έγκειται στις επιθυμίες του η δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου." />

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Δούκας για τον Παναθηναϊκό στο Πρώτο Θέμα:

Δεν θα σταματήσετε το γήπεδο φαντάζομαι…

“Όχι, σε καμία περίπτωση”.

Τι ομάδα είστε;

“Παναθηναϊκός είμαι και πιο πολύ ποδοσφαιρικός. Μου αρέσει και το μπάσκετ, αλλά πηγαίνω πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και ο Τσίπρας είναι Παναθηναϊκός και σταμάτησε…

“Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει. Την έχω βάλει στο πρόγραμμά μου, έχω βάλει τον προϋπολογισμό της. Να δούμε τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές αλλά και τι θα γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εγώ να σας πω, θα ήθελα να μείνει μια κερκίδα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.