ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μαρινάκης δίδαξε ξανά ήθος!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, γι΄ άλλη μία φορά δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη και έψαξε να βρει φθηνές δικαιολογίες. Δώδεκα χρόνια μετά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίδαξε ξανά ήθος.

Ο Μαρινάκης δίδαξε ξανά ήθος!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είχε καν το θάρρος να ζητήσει ούτε μια συγνώμη γι΄ αυτό που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας του.

Αντίθετα μετά τα όσα τραγικά έγιναν βγήκε και από πάνω κάνοντας λόγο ότι ο Χουάνκαρ έκανε και θέατρο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Για να μην μακρηγορούμε, αυτό που έγραψε ο γιατρός είναι πως κατά τη γνώμη του πως μετά από εξέταση του μία ώρα μετά το συμβάν η κλινική του εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν έχει στο γήπεδο μηχανήματα και εργαστήριο για να κάνει περεταίρω εξετάσεις για να πει αν ήταν fit ή not fit. Σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να τον κοιτάξουμε ξανά στη Super League, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια γιατί χρειάζονται εξετάσεις απο μηχανήματα που δεν υπάρχουν στα γήπεδα. Ακούστηκε ένας κρότος, εκεί ήταν παίκτες και των δύο ομάδων που έκαναν ζέσταμα. Μόνο ένας ποδοσφαιριστής έδειξε να έχει πρόβλημα. Ο γιατρός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε επαφή με την κροτίδα. Από τον κρότο ο παίκτης είπε πως δεν μπορεί να σηκωθεί και πως ζαλίζεται. Φεύγοντας τον είδαμε να φορά και κολάρο. Αυτά είναι παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να δούμε και ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όπου πάνω από τον πάγκο ήταν 40 ποινικοί με μαχαίρια, σουγιάδες και αυτοσχέδιες βόμβες. Οι κροτίδες ήταν επί χίλια, παίξαμε, χάσαμε και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Με τον Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, το είδαν οι γιατροί και δεν γινόταν να συνεχίσει. Εδώ οι γιατροί δεν κατέγραψαν καμία βλάβη του παίκτη. Η κατάστασή του ήταν ικανοποιητική και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ήθελαν να πάει στο νοσοκομείο.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.