ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Το ήθος κέρδισε την βία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα όσα έγιναν στο Φάληρο την Κυριακή, την βία που προσπάθησε να νικήσει και πάλι, αλλά το ήθος του Παναθηναϊκού, που και πάλι έδειξε πόσο διαφορετικός είναι.

Το ήθος κέρδισε την βία!

Τι ζούμε από την Κυριακή το βράδυ; Την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Παναθηναϊκό πάλι να διδάσκει ήθος και αυτή την φορά να βγαίνει νικητής. Mία κροτίδα έπεσε και τραυμάτισε τον Χουάνκαρ, που όπως αποδείχθηκε υπέστη ζημιά και έχασε μέρος της ακοής του. Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του έζησε Ριζούπολες, Σισέ να τον κυνηγάνε και έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια, ότι ο μοναδικός, που πλήρωνε για ότι συνέβαινε ήταν η ομάδα του. Οι άλλοι και κυρίως ο Ολυμπιακός την έβγαζαν λάδι και η ζωή συνεχιζόταν.

Αυτή την φορά δεν έγινε έτσι. Αυτή την φορά όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού αντέδρασε και γρήγορα και σωστά. Είδε ότι ο γιατρός ενώ αρχικά έλεγε, ότι ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να παίξει, μετά από μία ώρα βελτιώθηκε η κατάστασή του και όταν ζήτησε από τον γιατρό εγγράφως να δεσμευτεί, ότι μπορεί να παίξει ο παίκτης ο γιατρός δεν το έκανε και ο Ιταλός Μαρέσκα διέκοψε οριστικά το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό, που έπρεπε με το επίπεδο και το ήθος, που τον κάνει διαφορετικό. Ούτε φωνές, ούτε ψέμματα, ούτε κραυγές, αλλά όλα βάση του κανονισμού. Αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έκανε στην Ριζούπολη με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά τι βλέπουμε ; Διδάσκουν ήθος. Επισήμως λένε, ότι έχει ευαισθησία στα αυτιά ο Χουάνκαρ και ότι όλα είναι παραμύθια. Την ίδια στιγμή και η πρώτη διάγνωση του γιατρού του αγώνα και η διάγνωση από το «ΥΓΕΙΑ» λέει, ότι ο Χουάνκαρ έχασε μέρος της ακοής του. Από την μία λένε, ότι ο διαιτητής δεν είχε δει το περιστατικό και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα περιγράφει το περιστατικό. Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού έχει συντριβεί από τα γεγονότα και οποιαδήποτε άλλη απόφαση από τον μηδενισμό του Ολυμπιακού θα αποτελεί σκάνδαλο.

Εμείς τώρα κοιτάμε μπροστά με περηφάνια. Ακολουθεί το ματς με την Ρεν ,μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα ματς πολύ δύσκολο.

*Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Τόσες αφορμές είχε δεν το έκανε ποτέ. Μάλλον αυτοί, που τα γράφουν θέλουν να πέφτουν κροτίδες στα γήπεδα και να τραυματίζονται παίκτες.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.