Μπάσκετ

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out το τσάρτερ και για Μπασκόνια, Βαλένθια!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out το τσάρτερ και για Μπασκόνια, Βαλένθια!

Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το τσάρτερ της ομάδας για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπασκόνια και Βαλένθια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε για μια ακόμα φορά την τρέλα του για την ομάδα, αφού εξαντλήθηκαν οι θέσεις του τσάρτερ για τα εκτός έδρας ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια, που είναι προγραμματισμένα για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου (3/1 και 5/1).

Όπως γνωστοποίησε η «πράσινη» ΚΑΕ, έγινε sold out από τους φίλους της ομάδας, που θα ακολουθήσουν την αποστολή στα δύο παιχνίδια με τις ισπανικές ομάδες στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» του νέου έτους.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αναπτύξει συνεργασία με το Aktina Travel Group προκειμένου να «πετάξει» 11 φορές με τσάρτερ σε επιλεγμένους εκτός έδρας αγώνες της Ευρωλίγκας, ενώ ήδη έχει γίνει sold out για τα ταξίδια σε Βαρκελώνη (2-4/11) και Βερολίνο (9-11/11). Από ‘κει και πέρα, έχουν μείνει λίγες διαθέσιμες θέσεις για το ταξίδι στη Λιόν και το ματς με τη Βιλερμπάν (13-15/12), αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί σε Μονακό (20/12) και Μιλάνο (22/12).

Exit mobile version