ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάριο – βόμβα από το NBA με Μπάρτον για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Γουίλ Μπάρτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς.

Σενάριο - βόμβα από το NBA με Μπάρτον για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Γουίλ Μπάρτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «jumperbrasil», ο 32χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες από το NBA να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα, μια ομάδα που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί είναι ο Παναθηναϊκός.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 9.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γουίλ Μπάρτον έχει αγωνιστεί 11 σεζόν στο NBA και έχει στο ενεργητικό του σχεδόν 700 παιχνίδια με μέσο όρο 11.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ.

Τελευταία του ομάδα ήταν οι Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιώντας συνολικά 16 συμμετοχές, με μέσο όρο 4.5 πόντους και 1.6 ριμπάουντ ανά ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.