ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Αυτά θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός στην παρέμβαση»

Για την κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού και όχι του Παναθηναϊκού, την παρέμβαση που θα κάνει η πράσινη ΠΑΕ, τα όσα έλεγε ο Χουάνκαρ στους συμπαίκτες του, αλλά και την προετοιμασία ενόψει Ρεν μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια - Αυτά θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός στην παρέμβαση»

Για την κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού και όχι του Παναθηναϊκού, την παρέμβαση που θα κάνει η πράσινη ΠΑΕ, τα όσα έλεγε ο Χουάνκαρ στους συμπαίκτες του, αλλά και την προετοιμασία ενόψει Ρεν μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για τις εξελίξεις με την κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι από το κατηγορητήριο αποδείχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ευθύνη για τη διακοπή του αγώνα, κόντρα στην προπαγάνδα και τα ψέματα της αντίπαλης πλευράς. Δυο μέρες μας… πυροβολούν με διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όταν ακούς ότι ευθύνεται ο Παναθηναϊκός ή ότι ήρθαν πίτσες γιατί η ομάδα είχε αποφασίσει να φύγει… Εγώ δε θυμάμαι τον Παναθηναϊκό για τραυματισμό να μην έχει πει την παραμικρή κουβέντα. Είχε πιάσει, για παράδειγμα, τον τύπο που έριξε το μπουκάλι μπύρας στον Ιβιτς».

Για τον Χουάνκαρ και όσα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Ο Χουάνκαρ είναι ακόμη σπίτι του. Μιλώντας στους συμπαίκτες του είπε ότι ”δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ. Το χειρότερο όλων είναι ότι δε μου ζήτησαν συγγνώμη και προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη”. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη θα ζητήσει να κάνει παρέμβαση. Θα προσκομίσει τις εξετάσεις από το νοσοκομείο, πιθανότατα και τις δηλώσεις του γιατρού που λέει ότι ο παίκτης δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα ζητήσει εφαρμογή νόμου που λέει ότι το παιχνίδι θα πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προετοιμασία ενόψει Ρεν: «Πλέον προετοιμάζεται για Ρεν. Αύριο στις 4 είναι η συνέντευξη Τύπου στο κλειστό της Λεωφόρου. Θα μιλήσει ο Γιοβάνοβιτς και ο Τζούριτσιτς. Έχει πέσει εκεί το βάρος. Ο Χουάνκαρ φυσικά είναι νοκ άουτ. Είναι έτοιμος ο Γεντβάι και πιστεύω ότι θα είναι στην ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Ρούμπεν, με τον Αράο να πηγαίνει στο κέντρο. Δε βλέπω άλλες αλλαγές. Έχει αναλυθεί στους παίκτες με κάθε λεπτομέρεια η Ρεν. Είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει πολύ. Έρχεται πληγωμένη και νομίζω θα είναι ένα βράδυ δύσκολο. Τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί».

Για την ανανέωση Λοντίγκιν: «Ο Λοντίγκιν είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο καλή σχέση σε δίδυμο γκολκίπερ και μάλιστα σε δίδυμο που δικαιούνται και οι δυο να παίζουν. Θα ακολουθήσει ο Μπρινιόλι. Είναι σπάνιο σε αυτή τη θέση να έχεις δυο τόσο καλούς τερματοφύλακες και με τόσο καλή σχέση».

Επίσης, ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο skysports για την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό, τη βία και τη διαφθορά στην Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.