ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Ρεν – Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεν στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Ρεν - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Το μυαλό στην Ευρώπη μετά την “πράσινη” παρέλαση στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός μετά και από την ανωτερότητα που επέδειξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο δεν τελείωσε ποτέ εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, έχει μπει πλέον στραμμένη την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Ρεν στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαϊδης” το βράδυ της Πέμπτης.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και γνωρίζουν ότι με νίκη γίνονται οι απόλυτοι κυρίαρχοι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η προετοιμασία του “τριφυλλιού” έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλεύει στο Κορωπί με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, έχοντας δώσει την Τρίτη, έμφαση στο κομμάτι της τακτικής.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός, έχοντας δει την ομάδα του να είναι ανώτερη στο ματς με τον Ολυμπιακό και αναμένοντας τις εξελίξεις για την τύχη της αναμέτρησης, είναι πιθανό να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σχεδόν ίδια ενδεκάδα κόντρα στη Ρεν.

Ο Χουάνκαρ είναι εκτός, ενώ ο Γεντβάι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν το ματς της 8ης αγωνιστικής, θα βρίσκεται ξανά στα πλάνα διεκδικώντας φανέλα βασικού.

Έτσι λοιπόν, ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην αμυνα. Ο Αράο θα μετατοπιστεί στη φυσική του θέση για να παίξει ως αμυντικό χαφ, έχοντας δίπλα του τον Τσέριν, ενώ μετά και την εξαιρετική παρουσία τους, στην ενδεκάδα φαίνεται ότι θα βρεθούν ξανά οι Τζούριτσιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του αυριανού ματς, στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” ενώ, τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.