ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Kατέθεσε κύρια παρέμβαση – Ζητά μηδενισμό του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση για την εκδίκαση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας τον μηδενισμό των Πειραιωτών για τη διακοπή του αγώνα και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Kατέθεσε κύρια παρέμβαση - Ζητά μηδενισμό του Ολυμπιακού

Στην πλήρη του δικαίωση μετά και τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στοχεύει ο Παναθηναϊκός.

Ένα 24ωρο μετά την κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία από το αρμόδιο όργανο της Super League για τα όσα έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο ντέρμπι, οι “πράσινοι” κατέθεσαν κύρια παρέμβαση για την εκδίκαση της υπόθεσης και ζητούν τον μηδενισμό του Ολυμπιακού.

Φυσικά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε σε απολογία, καταρρίπτει τα όσα είχαν ακουστεί από την “ερυθρόλευκη” πλευρά, αφού το “τριφύλλι” εξ αρχής δεν είχε καμία υπαιτιότητα για τη διακοπή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχοντας φυσικά το έννομο συμφέρον θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της Πέμπτης στα γραφεία της Super League, προκειμένου να υπερασπιστούν την θέση τους.

Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας θα ζητήσουν την κατοχύρωση του ντέρμπι υπέρ τους, μιας και η κροτίδα που έπεσε στον Χουάνκαρ και προκάλεσε Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής στον Ισπανό, ο οποίος μάλιστα είναι “νοκ-άουτ” για το ματς με τη Ρεν και δεν είχε… ευαίσθητα αυτιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.