ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καίει» τον Ολυμπιακό η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα

Καθοριστική εξέλιξη στην υπόθεση της τύχης του αγώνα καθώς ο Ιταλός διαιτητής στη συμπληρωματική έκθεση του, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό!

«Καίει» τον Ολυμπιακό η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα

Η αθλητική δικαστής της Λίγκας ζήτησε διευκρινίσεις από τον Ιταλό διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα, που διηύθυνε το κυριακάτικο ντέρμπι, για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Και η απάντηση που έλαβε από τον Μαρέσκα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αναμένεται να διαδραματίσει και καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη γι’ αύριο (26/10) το πρωί στις 10:30.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.