ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κούγιας: «Aυτή θα είναι η απόφαση για το ντέρμπι – Θα κατοχυρωθεί υπέρ του…»

Τη δική του εκτίμηση για τη μοίρα του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έκανε ο Αλέξης Κούγιας΄.

Κούγιας: «Aυτή θα είναι η απόφαση για το ντέρμπι - Θα κατοχυρωθεί υπέρ του...»

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και τα όσα συνέβησαν στο “Καραϊσκάκης” είναι αυτό που βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Σήμερα (26/10) είναι η εκδίκαση της υπόθεσης, στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας.

Τα όσα συνέβησαν σχολίασε και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε και την εκτίμηση του αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης, παραθέτοντας όλα τα δεδομένα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Κατά την ταπεινή μου άποψη σήμερα το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση ενός βαθμού εκτός που θα χάσει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και θα έχουμε τιμωρία της έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Πλέον έχει λυθεί το θέμα, είναι μονόδρομος για οπιοιονδήποτε δικαστή»,

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δικαίωση Παναθηναϊκού»" />Η απόφαση είναι μονόδρομος»." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.