Ποδόσφαιρο

Γιατρός Παναθηναϊκού: «Ρώτησα τον Γώγο αν θα έβαζε τον Χουάνκαρ να παίξει και είπε “προφανώς και όχι”»!

Γιατρός Παναθηναϊκού: «Ρώτησα τον Γώγο αν θα έβαζε τον Χουάνκαρ να παίξει και είπε “προφανώς και όχι”»!

Όλα όσα ανέφερε ο γιατρός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γιατρός του Παναθηναϊκού:

«Εξετάστηκε ο Χουάνκαρ στον αγωνιστικό χώρο και είπε ότι έχει οριζόντιο νυσταγμό και μειωμένη ακοή, μετά τον πήγαμε στα αποδυτήρια.  Τον εξέτασε πάλι ο γιατρός αγώνα και συνέχισε να έχει τα ευρήματα που είχε ο Χουάνκαρ. Η κουβέντα ήταν αν μπορεί να συνεχίσει ή οχι και αν πρέπει να μεταφερθεί για άλλες εξετάσεις. 

Περιμέναμε λίγο, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Εννοείται ότι είχε τις αισθήσεις του και ότι είχε τραυματισμό. Είχε τραύμα, βαρότραυμα λέγεται. Η ερώτηση που έγινε από μένα “εσύ τον βάζεις μέσα” και μου είπε ο γιατρός του αγώνα “προφανώς και όχι”. Αυτό ειπώθηκε σε μεταξύ μας συζήτηση, παρουσία του κυρίου Θέου έγινε η κουβέντα αυτή μέσα στο ιατρείο.

Στο 60λεπτο υπήρχε βελτίωση και μετά πηγαινοερχόμασταν στο γραφείο του γιατρού για να δούμε αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι προφανές οτι ο γιατρός δεν θα έπαιρνε την ευθύνη πάνω του για να συνεχιστεί ο αγώνας, ήθελε να κάνει και άλλες εξετάσεις. Όταν έγινε η οριστική διακοπή του αγώνα έφυγα και εγώ για το νοσοκομείο. Τραυματισμός είναι και αποτυπώθηκε στις εξετάσεις.

Exit mobile version