ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας και στον αγώνα με τη Ρεν»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να επιστήσει την προσοχή στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Ρεν.

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας και στον αγώνα με τη Ρεν»

Ανακοίνωση-ενημέρωση προς τους οπαδούς της ομάδας που θα μεταβούν στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τη Ρεν, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θέλησαν να επιστήσουν την προσοχή στους οπαδούς, καλώντας τους να προστατεύσουν την έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα μας δίνει απόψε ακόμα ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, με αντίπαλο τη γαλλική Ρεν, την οποία υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 10 μ.μ.!

Προκειμένου να βοηθήσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, να κυλήσουν όλα ομαλά και να χαρούμε όλοι όσα ευρωπαϊκά παιχνίδια ακολουθούν, θα πρέπει να επισημάνουμε για ακόμα μία φορά πως η UEFA έχει πολύ αυστηρό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων και ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο. Απόψε η Λεωφόρος μας θα πρέπει να δείξει την καλύτερη εικόνα. Επομένως θα πρέπει όλοι μας να έχουμε την αρμόζουσα συμπεριφορά και ο καθένας να λειτουργεί προστατευτικά για το σύλλογο.

Αυτό σημαίνει ότι καπνογόνα, βεγγαλικά, κροτίδες, πανό με πολιτικά μηνύματα, λέιζερ, παραμονή σε εσωτερικές σκάλες των θυρών και κάθε εκτός του μέτρου συμπεριφορά είναι απαγορευτικά και αποτελούν ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Για όλα τα παραπάνω η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική και σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ο κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα μας θα είναι σίγουρος. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου, θα λάβει αυστηρά μέτρα και θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων εντοπιστούν να ζημιώνουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους.

Σε ό,τι αφορά την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19:00.

Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις 19:45 έως τις 20:45. Με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ο σωματικός έλεγχος των φιλάθλων κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου θα γίνεται πλέον από την Ελληνική Αστυνομία.

Για την αποφυγή συνωστισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο, θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1

Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού

Προέλεγχος 2

Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3

Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4

Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5

Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6

Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τους Προελέγχους 1 & 6.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.

-Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

Ο Παναθηναϊκός μαζί με εσάς μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον στην εφετινή διοργάνωση και αρκετές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές. Για να ζήσουμε, όπως αρμόζει στο σύλλογό μας ως κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας. Πάμε όλοι μαζί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.