ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το εκπληκτικό coreo της Θύρας 13 και τα μαθήματα κερκίδας

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση με τη Ρεν στη Λεωφόρο, με το coreo που σχεδίασαν να κλέβει την παράσταση.

Παναθηναϊκός: Το εκπληκτικό coreo της Θύρας 13 και τα μαθήματα κερκίδας

Η βραδιά στη Λεωφόρο τα είχε… σχεδόν όλα.

Ο Παναθηναϊκός παρότι ανώτερος από τη Ρεν, γνώρισε την ήττα 2-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο η εμφάνιση του ήταν πειστική.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν, πίεσαν, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Ωστόσο η προσπάθεια, η ένταση και η θέληση των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν εκείνη που κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο. Ένας κόσμος που ακόμη και πριν από τη σέντρα εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη με το φανταστικό coreo στο “πέταλο”.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε” έγραφε το πανό που συνόδευε αυτό το υπέροχο δημιούργημα της Θύρας 13. Και ποιος να θέλει να κρυφτεί από αυτόν τον υπέροχο κόσμο και από αυτη την ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα;

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” ήταν εκεί, τραγουδούσαν και στήριζαν για την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος χειροκρότησαν παρά την ήττα γεγονός που δείχνει τη διαφορά ποιότητας και νοοτροπίας του συλλόγου.

Όπως στο ματς με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ έτσι και το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο με τη Ρεν, η υποδοχή ήταν εκπληκτική και έτσι θα πρέπει να συνεχίσει να είναι.

Γιατί αυτή η ομάδα ενώνει τον κόσμο και τον κάνει να νιώθει υπερήφανος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.