ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκαλύψεις από τον Νίκο Παππά για τον δήμο Αθηναίων – Ποιος του έριξε «πόρτα» και εν τέλει «δικαιωθήκαμε»

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας υποστήριξε πως αν υπήρχε καθολική στήριξη θα εκλεγόταν δήμαρχος Αθηναίων.

Αποκαλύψεις από τον Νίκο Παππά για τον δήμο Αθηναίων - Ποιος του έριξε «πόρτα» και εν τέλει «δικαιωθήκαμε»

Για την… παρολίγον υποψηφιότητά του στον δήμο Αθηναίων, το «όχι» που εισέπραξε από το ΚΚΕ και τις… «ομπρέλες και ξαπλώστρες» του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας εξέφρασε αρχικά την πεποίθηση πως αν υπήρχε καθολική στήριξη στο πρόσωπό του ώστε να θέσει υποψηφιότητα, θα είχε εκλεγεί δήμαρχος.

«Κάποια στιγμή είχα την σκέψη να κατέβω στα αυτοδιοικητικά, πήρα την πρωτοβουλία. Έπρεπε όμως όπως δυστυχώς είναι αναπόφευκτο να έχουμε και κάποιους κομματικούς μηχανισμούς από πίσω. Εγώ με τους συνεργάτες μου φτιάξαμε μια παράταξη διευρυμένη χωρίς χρώματα», είπε.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πόρτα» από τον Περισσό: “Μου είπαν η θέση είναι καταχωρημένη”

«Προφανώς και απευθύνθηκα… στην αρχή πήγα στους φίλους μου στο ΚΚΕ στον Περισσό, μίλησα με τον κ. Κουτσούμπα. Δυστυχώς φάγαμε άκυρο, θέλω να πω ότι εγώ ήθελα να κάνω κάτι διευρυμένο χωρίς να υπάρχουν χρώματα και κόμματα από πίσω. Μου είπαν ότι αυτή η θέση είναι καταχωρημένη, υπάρχουν και καρέκλες. Μου είπαν μάλιστα ότι θα φάω και το κεφάλι μου, δεν χάνει ο Μπακογιάννης. Εμείς το πιστεύαμε αυτό, εντάξει καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για το σύστημα που είναι δύσκολο να το “ρίξεις”. Ουσιαστικά επιβεβαιωθήκαμε όταν έχασε, αυτή είναι η επιβράβευσή μας γιατί εμείς το πιστεύαμε από την αρχή», ισχυρίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και «του άρεσε το όραμά μας, το αφήγημά μας, δεν ξέρω πώς να το πεις. Είχε και αυτός κάποιες όμορφες ιδέες, εγώ δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Τελικά μας στήριξε, φτιάξαμε την επιτροπή και το προχωρούσαμε σιγά – σιγά».

«Θέλαμε να το κάνουμε σωστά, όχι τσαπατσούλικα. Ξέραμε από την αρχή ότι οι αυτοδιοικητικές είναι πιο προσωποκεντρικές εκλογές. Έχει να κάνει πιο άμεσα με έργα, πράξεις, πιο χειροπιαστά πράγματα. Ξέραμε ότι ο προηγούμενος δήμαρχος τα έκανε μαντάρα, άρα, όλο το κύμα που είχαμε εμείς είχε να κάνει και με την δική μου προσωπικότητα, διαδρομή, ό,τι έβλεπε ο καθένας σ’ εμένα. Αλλά κυρίως ήταν πολλοί αντιμπακογιαννικοί που ήθελαν αυτή η πόλη να βρει τα πατήματά της», συμπλήρωσε.

«Το πιστεύαμε και εμμέσως δικαιωθήκαμε»

Ο Νίκος Παππάς είπε πως ο ίδιος και η παράταξή του «το πιστεύαμε και έστω και εμμέσως δικαιωθήκαμε γιατί ξέραμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν υποτιμώ βέβαια τον νέο δήμαρχο, τον Χάρη Δούκα, αλλά θεωρώ ότι αν το συνεχίζαμε και αν πραγματικά υπήρχε στο πρόσωπό μας μια καθολική στήριξη σε αυτά που συμφωνήσαμε θα ερχόμουν εδώ σαν δήμαρχος και όχι σαν ανθυποσελέμπριτι».

«Καρφιά» στον ΣΥΡΙΖΑ

Για την πρόσφατη δημοσκόπηση που δεν είναι θετική για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί, υπάρχουν άνθρωποι που επιτηδευμένα προσπαθούν να διχάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Έμπλεξα και εγώ με ομπρέλες, ξαπλώστρες εκεί μέσα. Οι δημοσκοπήσεις συχνά πέφτουν έξω. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να συνεργαστούν για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τον τόπο. Η ΝΔ είναι συσπειρωμένη, υπάρχει εσωτερική πειθαρχία. Αυτό δεν υπάρχει στην Αριστερά».

Ο Νίκος Παππάς είπε πως είχε μία συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη και «μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει». «Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της», σχολίασε ο μπασκετμπολίστας.

«Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας, κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το… χτίζει όλο αυτό», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό και έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική σε καλά κολέγια, σε καλή ποιότητα ζωής, σε πιο υψηλή κοινωνική τάξη και αυτό επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με την αριστερά αλλά θεωρώ είναι μια προκατάληψη, το βιώνω και εγώ και το βίωσα στην δική μου υποψηφιότητα όσο κράτησε. Ότι υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι έχει λεφτά, οδηγάει τζιπ. Τα οικονομικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν. Ακόμα και τοποθετήσεις να αλλάξεις, αυτά είναι τα σημαντικά», απάντησε ο Νίκος Παππάς για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: thereader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.