ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά την ήττα από τη Ρεν: Τι πιθανότητες δίνουν πλέον οι στοιχηματικές στον Παναθηναϊκό για πρόκριση

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές για πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Μετά την ήττα από τη Ρεν: Τι πιθανότητες δίνουν πλέον οι στοιχηματικές στον Παναθηναϊκό για πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία αν μη τι άλλο πικρή ήττα την Πέμπτη το βράδυ στη Λεωφόρο από τη Ρεν, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι πλήρωσαν μία αμυντική αδράνεια στο πρώτο μέρος κι ένα τυχερό γκολ των Γάλλων στο δεύτερο. Έχασαν έτσι με 2-1 σε ένα παιχνίδι όπου στο μεγαλύτερο διάστημα κυριάρχησαν και δημιούργησαν σαφώς περισσότερες φάσεις από τη γαλλική ομάδα.

Η Ρεν ξεδίπλωσε την αθλητικότητά της στη μετάβαση με την τριάδα Γκουϊρί, Μπλας, Καλιμουεντό, ωστόσο με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Οι πράσινοι υπερίσχυσαν στις τελικές (19-13), είχαν 57% κατοχή, είχαν καλύτερα xGoals (1,87-1,25) και όμως δεν πήραν τίποτα στο τέλος, παρά το γεγονός ότι έβαλαν την μπάλα κάτω κι έφτιαξαν με συνδυαστικό ποδόσφαιρο ουκ ολίγες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του έμπειρου Μανταντά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι βέβαια και λογικό, να υπάρχει έξτρα πίεση ή εκνευρισμός στην τελική ενέργεια, όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ. Με άλλη αυτοπεποίθηση εκτελείς στο 0-0, με άλλη όταν κυνηγάς δύο γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη Ρεν, η οποία πέρα από την ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών και καλά τρεξίματα δεν τρόμαξε κανέναν στη Λεωφόρο. Αν λοιπόν το τριφύλλι παρουσιαστεί λίγο πιο προσεκτικός αμυντικά και λίγο πιο εύστοχος μπροστά μπορεί να ρεφάρει στη Γαλλία τη χθεσινή ήττα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.