ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κάνει έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης, ζητώντας να γίνει δεκτή και να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση στην Εφέσεων.

Παναθηναϊκός: Κάνει έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης

Το Πειθαρχικό Όργανο έκανε χθες γνωστή την απόφασή του για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην οποία επισημαίνεται ότι η κύρια παρέμβαση που έκανε ο Παναθηναϊκός δεν έγινε δεκτή.

Με αυτή την απόφαση προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης που προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός και κατ’ επέκταση ούτε και στο CAS εάν η υπόθεση φτάσει μέχρι εκεί.

Όμως οι “πράσινοι” δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και για αυτό τον λόγο θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης που είχε κάνει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Πειθαρχικό Όργανό ζητώντας από την Επιτροπή Εφέσεων να αλλάξει αυτό το μέρος της πρωτόδικης απόφασης, και να γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση που είχε κάνει.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Επιτροπή Εφέσεων να επιτρέψει στους πράσινους να δώσουν το «παρών»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.