ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με το… δεξί στη Volley League ο Παναθηναϊκός

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Volley League Ανδρών ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε του Μίλωνα με 3-0 σετ.

Με το… δεξί στη Volley League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Κασαμπαλή ως πασαδόρο, τους Κόβαρ και Πρωτοψάλτη ακραίους, τους Ρανγκέλ και Πετρέα στις θέσεις των κεντρικών, τον Ερνάντεζ ως διαγώνιο και τον Κοντοστάθη σε ρόλο λίμπερο.

Ο Μίλωνας πήρε πρώτος προβάδισμα με 3-5, αλλά η συνέπεια του «τριφυλλιού» στην άμυνα ήταν το στοιχείο που έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία (6-6). Οι φιλοξενούμενοι πήγαν και πάλι στο +2 (6-8), αλλά ο Πρωτοψάλτης από το σερβίς βοήθησε τον Παναθηναϊκό να προσπεράσει (12-11), ύστερα από πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ. Οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν συνεχόμενες (12-14), όμως οι δύο ομάδες δεν είχαν βρει καλό ρυθμό και τα λάθη ήταν βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού στο πρώτο σετ. Κόβαρ και Ερνάντεζ μπλόκαραν σε δύο συνεχόμενες φάσεις, ο Κασαμπαλής πήρε τον άσσο και ανάγκασε τον Σάκη Ψάρρα να καλέσει τάιμ άουτ, αφού ο Παναθηναϊκός προσπέρασε ξανά 16-15. Το σετ συνέχισε να είναι ανοιχτό όπως έδειχνε το 20-20, με το οποίο μπήκαν στην τελική ευθεία οι δύο ομάδες. Εκεί, η ποιότητα των Κόβαρ και Ερνάντεζ έκανε τη διαφορά και έδωσε το σετ στον Παναθηναϊκό με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που προηγήθηκε πρώτος με 8-5, καθώς ο Πρωτοψάλτης έκανε καλή δουλειά από το σερβίς. Ο Σάκης Ψάρρας κάλεσε πολύ γρήγορα το πρώτου τάιμ άουτ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το «τριφύλλι» να πάει στο +4 (11-7), μένοντας έτσι σε θέση οδηγού στο σετ. Ο Μίλωνας δεν είχε την ανταγωνιστικότητα του πρώτου σετ και οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη αυξάνοντας την απόστασή τους στο +8 (18-10), έχοντας και πάλι σε θέση σερβίς τον Πρωτοψάλτη. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά και ομοβροντία άσσων από τους Κασαμπαλή και Κόβαρ έφτασε στο 25-13, «γράφοντας» το 2-0 στα σετ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο ο Μίλωνας προηγήθηκε με 0-2, απόσταση την οποία διατήρησε και στη συνέχεια (9-11). Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 14-14 μετά από διπλό μπλοκ των Ερνάντεζ και Βουλκίδη, αλλά η χαρά των «πράσινων» δεν κράτησε για πολύ, αφού και πάλι ο Μίλωνας με σερί 0-2, ξέφυγε με 14-16. Ο Ερνάντεζ ήταν εκείνος που ανέβαζε συνεχώς στροφές και κρατούσε το «τριφύλλι» μέσα στο σετ (16-16), αλλά από την ομάδα του Ανδρεόπουλου έλειπε το ξέσπασμα που θα του έδινε το προβάδισμα. Όσο αυτό δεν έρχονταν ο Μίλωνας διατηρούσε το μικρό προβάδισμά (16-18 και 18-20), βάζοντας πίεση στους γηπεδούχους. Ο Κασαμαπλής πήγε στο σερβίς και έκανε ακόμα ένα καλό χτύπημα για να τελειώσει τη φάση ο Βουλκίδης, μετά από την κακή υποδοχή του Μίλωνα, για το 21-21. Ο Κόβαρ ήταν εκτός ρυθμού στο τρίτο σετ και αυτό κόστιζε στον Παναθηναϊκό, που ισοφάρισε σε 24-24 και έστειλε το σετ πέραν των 25 πόντων. Το τρομερό στην εξέλιξή του τρίτο σετ ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 42-40!!!! και να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ!

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-13, 42-40)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.