ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον» η 17χρονη που χτυπήθηκε από αστυνομικούς! (vid)

Μια 17χρονη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ την χτύπησαν στο κεφάλι.

«Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον» η 17χρονη που χτυπήθηκε από αστυνομικούς! (vid)

Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Είναι πολύ σοβαρά, ενδέχεται να χρειαστεί επέμβαση, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Μια 17χρονη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ την χτύπησαν στο κεφάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open και όπως ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη: «Από το υπουργείο Υγείας και το νοσοκομείο συγκεκριμένα που νοσηλεύεται η 17χρονη, το κορίτσι έχει κάταγμα στη βάση του κρανίου και αιμάτωμα. Δεν είναι διασωληνωμένη. Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Είναι πολύ σοβαρά, ενδέχεται να χρειαστεί επέμβαση, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να υπενθυμίσουμε, πως πριν από τα επεισόδια στα Εξάρχεια υπήρξε μια αντιφασιστική συναυλία στο θεατράκι του σταθμού του ΗΣΑΠ και εκεί συγκεντρώθηκαν συνολικά 300 άτομα.

Κάποια στιγμή πέρασαν με μηχανές κάποια άτομα του ακροδεξιού χώρου και πέταξαν τρικάκια επειδή σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την δολοφονία του Φουντούλη και του Καπελώνη.

Στην συνέχεια, υπήρξε ένταση γύρω στις 20:20, όταν πέταξαν πέτρες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε μια διμοιρία των ΟΠΚΕ. Εγκλωβίστηκε η δοιμιρία των ΟΠΚΕ και πέταξε χημικά, με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, να τραυματιστεί ένα 17χρονο κορίτσι στο κεφάλι. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”. Μετά έκαναν συγκέντρωση στα Εξάρχεια για τον τραυματισμό της ανήλικης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.