ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μάθιου Πέρι: Η συγκινητική φωτογραφία που ραγίζει καρδιές (pic)

Ο θρήνος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι εκφράστηκε καλύτερα με μία φωτογραφία.

Μάθιου Πέρι: Η συγκινητική φωτογραφία που ραγίζει καρδιές (pic)

Ο θρήνος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι εκφράστηκε καλύτερα με μία φωτογραφία.

Στεναχώρια και μεγάλο σοκ έφερε ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, του γνωστού «Τσάντλερ» από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», μόλις στα 54 του χρόνια. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του και μετά, όπως είναι λογικό, τα social media έχουν πλημμυρίσει με ποστ αφιερωμένα σε εκείνον.

Μεταξύ πολλών φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στα social media, υπάρχει και μία που έγινε viral και μάλλον απεικονίζει καλύτερα από κάθε άλλη τα συναισθήματα που νιώθουμε όλοι στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένους μας ηθοποιού.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φανς της σειράς θα κατάλαβαν αμέσως το νόημα. Είναι από ένα επεισόδιο όπου ο Τσάντλερ και ο κολλητός του φίλος ο Τζόι είχαν τσακωθεί. Σε μία σκηνή, λοιπόν, ο Τζόι βλέπει κάτι αστείο στην τηλεόραση και γυρνάει προς την πολυθρόνα στην οποία ήταν πάντα ο φίλος του. Εκείνος όμως δεν ήταν εκεί.

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.