ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη

Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη συνέβη πριν από λίγο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη

Οπαδικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη σημειώθηκε πριν από λίγο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 15:30, οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη θέα των αστυνομικών τα εμπλεκόμενα άτομα αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα στενά της περιοχής.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.165 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων.

Πηγή: Thestival.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.