ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Με χάλασε αυτό που έγινε – Βλάπτουν την εικόνα της ομάδας τέτοια περιστατικά»

Όλα όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Γιοβάνοβιτς: «Με χάλασε αυτό που έγινε - Βλάπτουν την εικόνα της ομάδας τέτοια περιστατικά»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για την τρίτη 5αρα στο πρωτάθλημα και για το περιστατικό στο 45΄με Μλαντένοβιτς – Αράο: «Μπορεί να συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει σε μας. Σε ένα ματς που το σκορ είναι 3-0. Έχουμε παιδικές αρρώστιες και θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος και αν έχουμε σαν ομάδα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχουν αυτά τα νεύρα. Για τον λόγο αυτό έμειναν στα αποδυτήρια. Δεν ήταν μόνο 2 μπορούσαν να μείνουν κι άλλοι στα αποδυτήρια. Είναι κάτι που βλάπτει την εικόνα της ομάδας. Το περίεργο είναι ότι το αποτέλεσμα 3-0. Θα ασχοληθούμε για να μην υπάρξει ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον. Όσον  αφορά το πρώτο σκέλος, καταφέραμε να προηγηθούμε γρήγορα. Μετά το 2-0 η εικόνα δεν ήταν καλή. Ίσως το σκορ μας έκανε να χαλαρώσουμε. Προς το τέλος του ημιχρόνου ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πετύχαμε κι άλλο γκολ. Αφότου έμεινε ο Πανσερραϊκός με 10 ήταν πιο εύκολο το έργο μας. Υπήρχαν θετικά πράγματα, αλλά το περιστατικό με χαλάει λίγο και δεν το απόλαυσα όπως θα μπορούσα να το απολαύσω».

Για το μεγάλο σκορ και την πολύ καλή εμφάνιση: «Μία ομάδα σαν εμάς θα πρέπει να δείχνει σοβαρότητα ανεξάρτητα με το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Το περιστατικό μαύρισε την άποψη μου για το παιχνίδι. Είχαμε διάθεση και σοβαρότητα γενικά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το 20λεπτο μετά το 2-0 δώσαμε στον Πανσερραϊκό την μπάλα και θα μπορούσαμε να απειληθούμε. Θέλω να πω ότι ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα που δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θεση. Έδειξε πόσο οργανωμένη είναι και πόσο καλά μπορεί να παίξει. Είναι ευχάριστη νότα για μένα στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.