ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πεντάρα, που έγινε συνήθεια, ο Σπόραρ και η αλητεία με τον Χουάνκαρ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα πεντάρα του Παναθηναϊκού, την βραδιά του Σπόραρ και την αλητεία που συνεχίζεται με τον Χουάνκαρ, παρά το γεγονός, ότι η δικαστής ήταν ξεκάθαρη στο σκέπτικό της.

Η πεντάρα, που έγινε συνήθεια, ο Σπόραρ και η αλητεία με τον Χουάνκαρ!

Άλλη μία πεντάρα, η τρίτη για φέτος αν και είμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική. Και όχι με κάποια εύκολη ομάδα. Ο Πανσερραϊκός έκανε ζημιά στην ΑΕΚ εκτός έδρας και πήρε 1-1 και έχασε δύσκολα από τον Ολυμπιακό. Το ματς στην Λεωφόρο ήταν δύσκολο πριν αρχίσει, αλλά τελείωσε στο 9, όταν το σκορ ήταν 2-0. Με κορυφαίο τον Σπόραρ ο Παναθηναϊκός έφθασε σε μία πεντάρα, που χάρηκε ο κόσμος και απόλαυσε ποδόσφαιρο.

Ο Σλοβένος φορ σημείωσε ένα πολύ ωραίο πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο έκανε το 3-0 και κέρδισε την κόκκινη κάρτα,ενώ είχε και μία ασίστ στο 4-0 του Τσέριν. Την κατάλληλη στιγμή ο Σπόραρ έκανε ένα καλό παιχνίδι, που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια και θα βοηθήσει πρωτίστως την ομάδα. Ο Βέρμπιτς έκανε και αυτός πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δύο φορές από δικά του σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι,ο Παλάσιος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν τούρμπο και ο Τσέριν από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι βοήθησε την ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της.

Ανάλογα καλή παρουσία ερχόμενος από τον πάγκο είχε και ο Μαντσίνι, που σημείωσε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και του ακυρώθηκε -στο όριο-άλλο ένα. Ο Παναθηναϊκός έφθασε άνετα στο 5-0,ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και τρία και τέσσερα γκολ ακόμα και είχε και τρία δοκάρια.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα δείχνει ότι έχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι και παίκτες ποιοτικούς, που και σκοράρουν και ανεβάζουν τον ανταγωνισμό προς όφελος της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και απαντάει με ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτά, που έγιναν πέρυσι, για να χάσει το πρωτάθλημα. Εχει δρόμο ακόμα, αλλά η ομάδα είναι καλά και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Πάμε τώρα στο θέμα του Χουάνκαρ. Η δικαστής έκανε γνωστό το σκεπτικό της, για την δίκαιη απόφαση τιμωρίας του Ολυμπιακού. Ο παίκτης πήγε σήμερα στο Κορωπί να αρχίσει προπονήσεις και αμέσως ζαλίστηκε και εγκατέλειψε. Το σκεπτικό της απόφασης είναι καταπέλτης κατά του Ολυμπιακού και επιβεβαιώνει αυτό, που είχε γνωστό από την αρχή, ότι η ομάδα του Πειραιά πίεζε τον γιατρό του αγώνα να αλλάξει την γνωμάτευσή του.

Η μεγάλη αλητεία είναι, ότι σήμερα υπάρχουν άνθρωποι ακόμα, που αμφισβητούν τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Δεν λέω για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι τόσα χρόνια ξέρουμε τον ρόλο της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρομαι σε ανθρώπους που δηλώνουν και δημοσιογράφοι. Ντροπή, τίποτα άλλο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.