ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Eξαφάνισε» τον Γουόκαπ ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να μην πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως εξαφάνισε τον Γουόκαπ και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως από την στατιστική.

Παναθηναϊκός: «Eξαφάνισε» τον Γουόκαπ ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να μην πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως εξαφάνισε τον Γουόκαπ και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως από την στατιστική.

Σε… απόλυτους αριθμούς, η στατιστική έγραψε πως ο Σλούκας είχε σε 23:37 στο παρκέ 5 πόντους (2/3 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 1/1 βολή), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ με 7 στην αξιολόγηση, ενώ ο Γουόκαπ σε 32:40 είχε 2 πόντους (1/4 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 λάθη, 2 κλεψίματα, 2 τάπες, 1 κερδισμένα φάουλ και 4 στην αξιολόγηση.

Οι δυο τους βρέθηκαν ταυτόχρονα στο παρκέ για 17 λεπτά και στο διάστημα αυτό ο Σλούκας είχε 3 πόντους, 4 ασίστ και 2 λάθη έναντι 0, 0 και 3 του Γουόκαπ στις ίδιες στατιστικές κατηγορίες. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό το επί μέρους σκορ ήταν 36-17 υπέρ του Παναθηναϊκού (!), ο οποίος είχε πέρα από το +19 σε αυτά τα λεπτά 6 περισσότερα ριμπάουντ και 5 περισσότερες ασίστ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά στα 23:27 που αγωνίστηκε ο Σλούκας, ο Παναθηναϊκός είχε επί μέρους σκορ 46-28, με το +18 να αποτελεί το μεγαλύτερο +/- για τους «πράσινους». Αντίθετα, στα 32:40 του Γουόκαπ, ο Ολυμπιακός ήταν στο -13, που ήταν το χειρότερο νούμερο για τους γηπεδούχους (τόσο είχε και ο Αϊζέια Κάνααν).

Σε αυτό το κομμάτι, η πρόοδος Σλούκα από το πρώτο μέχρι το τρίτο ντέρμπι της σεζόν είναι εντυπωσιακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.