ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου: Aνακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έφερε το... γλυκό μετά το ντέρμπι καθώς μέσω instagram ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από τον Παναθηναϊκό!

ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου: Aνακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν!

Έτοιμο το γλυκό!

Μέσω story στο instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Κέντρικ Ναν θα φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και σκόρερ ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στη λίστα του “εξάστερου”, με την υπόθεση να… τρέχει κάτω από άκρα μυστικότητα και να καταλήγει με αίσιο τρόπο έπειτα και από την επιβεβαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! «Από σήμερα ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας…» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 28χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ, που απασχόλησε το καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα και την Αρμάνι Μιλάνο, δεν βρήκε στο ΝΒΑ την πρόταση που ήθελε και είπε το μεγάλο «ναι» στο «τριφύλλι».

Ο ύψους 1,91μ. άσος, που μπορεί να παίξει στο «2» αλλά και στο «1», έπαιξε για τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, σε Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς. Την περασμένη περίοδο είχε 7,5 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 14,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.