Μπάσκετ

Αυτός είναι ο παικταράς Κέντρικ Ναν που ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος (Vid)

Αυτός είναι ο παικταράς Κέντρικ Ναν που ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος (Vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σέρβιρε το... γλυκό, στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέντρικ Ναν! Δείτε ποιος είναι ο Αμερικανός combo guard του "τριφυλλιού".

Η βόμβα “έσκασε” δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μια ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη του “εξάστερου” στο ντέρμπι του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, σέρβιρε το… γλυκό που είχε υποσχθεί ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανό combo guard, έρχεται να ενισχύσει το “τριφύλλι” στην περιφέρεια, προσθέτοντας ποιότητα, αλλά και αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα! Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη ο οποίος μέχρι πριν δυο χρόνια είχε μ.ο.15 πόντους στο ΝΒΑ έχοντα μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Mαϊάμι Χιτ, Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, με κάθετο παιχνίδι, που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και τους άλλους, αλλά και καλός σουτέρ, τόσο spot όσο και από ντρίμπλα. Στην άμυνα δεν είναι… σπουδαίος, αλλά σίγουρα είναι πιο ικανός από τους υπόλοιπους υπάρχοντες γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Πάρτε μια γεύση από το νέο απόκτημα του “τριφυλλιού”

Exit mobile version