ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αυτοκτονία και ήττα από τη Μέχελεν!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε εντός έδρας 84-80 από τη Μέχελεν για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Παναθηναϊκός: Αυτοκτονία και ήττα από τη Μέχελεν!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε εντός έδρας 84-80 από τη Μέχελεν για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Οι πράσινες είχαν το ματς στα χέρια τους για 37 λεπτά, αλλά μπλόκαραν στο φινάλε και ηττήθηκαν με τη Μέχελεν να ισοφαρίζει τη διαφορά τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα. Πλέον το «τριφύλλι» ψάχνει νίκη μέσα στην Τουρκία επί της Μπεσίκτας για την πρόκριση.

Το ματς

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννης μπήκαν δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο και με αρκετά επιθετική άμυνα, αλλά και ευστοχία πίσω από το τρίποντο (3/3) βρέθηκαν να προηγούνται 29-20. 

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρυθμός ανήκε στον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τη Ρέιντζ και τη Τζόουνς να διευρύνουν αρχικά το προβάδισμα  στο +12 (48-36), με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 50-41.

Η Μέχελεν προσπάθησε να παραμείνει κοντά στο σκορ, όμως η εκπληκτική Ρέιντζ έφερε ξανά τη διαφορά υπέρ του Παναθηναϊκού σε διψήφια επίπεδα, όμως οι φιλοξενούμενες με ένα δικό τους 9-0 έφεραν το ματς στο -5 (62-58) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, οι “πράσινες” έμειναν από φρεσκάδα και ιδέες στο τέταρτο και κρισιμότερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα η Μέχελεν με τρομερή άμυνα να περάσει μπροστά 1:40 πριν το τέλος (80-81) και να παίρνουν εν τέλει τη νίκη με 84-80.

Δεκάλεπτα: 29-20, 50-41, 69-62, 80-84

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Τσβίτκοβιτς 10(2), Τζόουνς 17(1), Παυλοπούλου 9(1), Ρέιντζ 15, Σταμολάμπρου 18(4), Αλεξανδρή 3(1), Χαιρισταντίδου 4, Κωτούλα, Σωτηρίου 2, Θεοδωρομανωλάκη 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.