ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Δεν το ξέραμε για τον Σλούκα, το πρωί το μάθαμε – Πάμε να κερδίσουμε όσοι είμαστε»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε στην ψυχολογία που θα δώσει μία εκτός έδρας νίκη και στην απουσία του Κώστα Σλούκα.

Καλαϊτζάκης: «Δεν το ξέραμε για τον Σλούκα, το πρωί το μάθαμε - Πάμε να κερδίσουμε όσοι είμαστε»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

Για το ματς μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε σε καλό δρόμο θεωρώ. Πήραμε μία μεγάλη νίκη τη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Τώρα στην Euroleague είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Εuroleague και μία από τις πιο φορμαρισμένες. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη, μία εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά».

Για τα σημεία-κλειδιά της Μπαρτσελόνα: «Όλοι ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια πώς είναι η Μπαρτσελόνα και κυρίως φέτος, δεν χρειάζεται το σκάουτινγκ κάτι παραπάνω. Έχουν πολλά επιθετικά όπλα και μεγάλα ονόματα. Έχουν παίκτες όπως οι Ουίλι, ο Λαπροβίτολα και ο Βέσελι, που είναι όπλα, και αυτούς θα πρέπει να προσέξουμε και να σταματήσουμε».

Για τις απουσίες: «Για τον Σλούκα δεν το ξέραμε, το μάθαμε το πρωί. Ο Βιλντόζα με τον Σλούκα είναι δύο βασικοί μας πυλώνες. Ο Λούκα ήταν τραυματίας και το ξέραμε. Ο Σλουκας ήταν σε καλή κατάσταση και είναι και αρχηγός μας. Στόχος μας είναι η νίκη όσοι είμαστε και αυτό πάμε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.