ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα και ξεχώρισε την κόντρα των αδερφών Ερνανγκόμεθ.

Αταμάν: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε λίγο πριν το ταξίδι των πρασίνων για τη Βαρκελώνη και στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά και στη μάχη των αδερφών Ερνανγκόμεθ.

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ίσως το να παίζεις εκτός έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι δυσκολότερο από άλλα ματς. Θα παλέψουμε, θα παίξουμε το μπάσκετ μας και θα είμαστε δυνατοί στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα έρθουν αντιμέτωπα και θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία και να μην τρέξουμε πολύ γιατί στην έδρα τους τρέχουν αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης να αμυνθούμε καλά κόντρα στον Λαπροβίτολα και στην low post άμυνα κόντρα σε Ερνανγκόμεθ και Βέσελι», ήταν τα λόγια του.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.