ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Μαυροσκούφης» ο Κασσελάκης – Φήμες ότι παρουσιάζεται τον Μάρτιο στον Αυλώνα

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στρατιωτική του θητεία, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια.

«Μαυροσκούφης» ο Κασσελάκης - Φήμες ότι παρουσιάζεται τον Μάρτιο στον Αυλώνα

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στρατιωτική του θητεία, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης» στο tovima.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, στα Τεθωρακισμένα, για να υπηρετήσει για 20 μέρες, και το υπόλοιπο της θητείας θα το εξαγοράσει.

Οι Έλληνες του εξωτερικού δικαιούνται 3 να κάνουν 3 μήνες θητεία, επομένως εάν κάνει 20 μέρες «μέσα», θα έχει να εξαγοράσει άλλους 2 μήνες. Επίσης δεν είναι γνωστό εάν θα υπάρξει κάποιο «παραθυράκι» ώστε να πάρει άδεια μέσα σε αυτές τις 20 μέρες.

Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics)
Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics) 17.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ