ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Θα χρειαστεί μια υπέρβαση στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός – Κρίσιμο το πρώτο 10λεπτο»

Ο Γιώργος Πετρίδης χαρακτήρισε ως πολύ δύσκολο τεστ για τον Παναθηναϊκό το σημερινό ματς με τη Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στο «θέμα» που υπάρχει με τους γκαρντ, λόγω των απουσίων.

Πετρίδης: «Θα χρειαστεί μια υπέρβαση στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός – Κρίσιμο το πρώτο 10λεπτο»

Τις πολλές δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη σημερινή του αναμέτρηση με τη Μπαρτελόνα κατέγραψε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δύσκολο τεστ σήμερα, είναι και η ατυχία με τον Σλούκα που έσκασε την χειρότερη δυνατή στιγμή. Πάνω που έβρισκε τα πατήματα του, αποκτούσε ρυθμό και συνεργασίες με τους ψηλούς. Υπάρχει και η απουσία του Βιλντόσα, ίσως δούμε και τον Γκάι να κατεβάζει κάποιες φορές την μπάλα. Ο Μωραϊτης φαντάζομαι θα πάρει κάποια λεπτά. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μια υπέρβαση, αν λέγαμε ότι η Μπαρτσελόνα θα έπαιζε τόσο καλά στο ξεκίνημα, με αλλαγή πλάνου και έναν άπειρο προπονητή θα μας περνούσαν για τρελούς. Πάντα είναι κρίσιμο το πρώτο 10λεπτο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του “τριφυλλιού” στάθηκε και στην κάκιστη παράδοση των «πράσινων» στη Βαρκελώνη, που έχουν να κερδίσουν 10 χρόνια και μετρούν 12 ήττες, ενώ έφυγαν με «διπλό» από την Ισπανία για τελευταία φορά το 2019.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πετρίδης σημείωσε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πάνω από 200 φίλους του στις κερκίδες του «Παλάου Μπλαουγκράνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.