ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Μεσίνα «τελειώνει» πρωτοκλασάτο παίχτη από την Αρμάνι

«Ήταν απόφαση τακτικής», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, που δεν μπήκε σε περαιτέρω ανάλυση.

Ο Μεσίνα «τελειώνει» πρωτοκλασάτο παίχτη από την Αρμάνι

«Τελειώνει» παιχταράς της Αρμάνι και βγαίνει ελεύθερος στην αγορά της Euroleague. Μάλιστα δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, κάνοντας ακόμα πιο ξεκάθαρο πως δύσκολα θα παραμείνει για πολύ καιρό στο Μιλάνο. Άλλωστε η Αρμάνι βγήκε στην αγορά «χτυπώντας» την πόρτα τόσο του Κέντρικ Ναν, όσο και του Κάρλικ Τζόουνς, με τον πρώτο να καταλήγει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε στην Κίνα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.