ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο: Η επική βρισιά που ακούστηκε on air κι έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να παγώσει (Vid)

Aμήχανο...

Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο: Η επική βρισιά που ακούστηκε on air κι έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να παγώσει (Vid)

Επεισοδιακή πρεμιέρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη την περασμένη Τετάρτη, με ένα «ατύχημα» on air να κάνει την εκπομπή πρώτο θέμα συζήτησης στο Χ – πρώην Twitter.

Η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά των χρηστών του διαδικτύου, όταν ένα ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο προκάλεσε έντονη αμηχανία στο πλατό και… σεισμό στα social media, καθώς ακούστηκε on air αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε.

Δείτε το βίντεο

Έφτασε η ώρα: Δυναμική επιστροφή Τσίπρα
Έφτασε η ώρα: Δυναμική επιστροφή Τσίπρα 92.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.