ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μεγάλο το πρέπει στη Λαμία για τον Παναθηναϊκό – Υπάρχει μια ανησυχία για Χουάνκαρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι η νίκη στη Λαμία είναι απαραίτητη για τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Χουάνκαρ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Νικολογιάννης: «Μεγάλο το πρέπει στη Λαμία για τον Παναθηναϊκό – Υπάρχει μια ανησυχία για Χουάνκαρ»

Την εκτίμηση ότι η διαδικασία των εφέσεων δεν θα τραβήξει χρονικά έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας και την ανησυχία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού για την υγεία του Χουάνκαρ.

«Αυτό που μαθαίνω είναι ότι δεν θα κρατήσει πολύ ώρα η διαδικασία των εφέσεων και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αύριο. Είναι γνωστές οι θέσεις και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στον οποίο θεωρούν με βάση και το σκεπτικό της πρώτης απόφασης ότι η ποινή θα παραμείνει. Πέραν αυτών είναι δεδομένο ότι υπάρχει τραυματισμός του Χουάνκαρ. Υπάρχει μια μικρή ανησυχία για τον Ισπανό, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Πήγε να προπονηθεί και δεν μπόρεσε. Κάνει μια σειρά από εξετάσεις για να δουν πότε θα είναι έτοιμος, ευχή όλων είναι να γυρίσει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ επισήμανε ότι η Λαμία είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, κάνει την κορυφαία της πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά το «τριφύλλι» πηγαίνει πολύ καλά προετοιμασμένο για το ματς αυτό, όπου η νίκη είναι εκ των ουκ άνευ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάει περισσότερο σε παίκτες που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει κάπως σε ό,τι αφορά στις επιλογές της 11άδας, δίνοντας προβάδισμα σε Βέρμπιτς και Ιωαννίδη για τις δύο θέσεις που θεωρεί ότι «παίζονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.