ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού – Κανονικά παρών στην εκδίκαση της έφεσης ο Παναθηναϊκός

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Ολυμπιακού, ώστε να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση της έφεσης για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι με τους "πράσινους" να παρίστανται κανονικά!

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού - Κανονικά παρών στην εκδίκαση της έφεσης ο Παναθηναϊκός

“Άκυρο” από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό!

Οι “πράσινοι” θα παραστούν κανονικά στην εκδίκαση της έφεσης για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι, καθώς στο ξεκίνημα της διαδικασίας η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε ν’ αποβληθεί η αντίστοιχη των «πράσινων».

«Δεν δημιουργείται μία δίκη μεταξύ δύο διαδίκων. Δεν υπάρχει κύρια δίκη μεταξύ δύο άλλων, αλλά ένας πειθαρχικά ελεγχόμενος. Δεν υπάρχουν δύο, ένας μόνο, ο Ολυμπιακός», ήταν η θέση των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να λάβει έπειτα την απάντηση από τον δικηγόρο του «τριφυλλιού», κ. Βαγιάκο:

«Δεν διαφωνούμε με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα, άρα τι ένσταση να κάνουμε. Αφορά δικό μας παιχνίδι και θα έπρεπε εξαρχής να είμαστε διάδικοι».

Σε κάθε περίπτωση, μετά απ’ όλα αυτά η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και εκείνη του Παναθηναϊκού διατήρησε το δικαίωμα να εκθέσει τα επιχειρήματά της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.