ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Mε αρκετά ερειστικό και ανορθόδοξο τρόπο θέλησε να κερδίσει την εύνοια και τη συμπάθεια του προέδρου της επιτροπής εφέσεων ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στον Χουάνκαρ!

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Αδιανόητες και πρωτοφανής ατάκες χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα υπεράσπισης του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της έφεσης για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα ο νομικός του εκπρόσωπος Βασίλης Δημακόπουλος, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας, με έναν αρκετά ερειστικό και ανορθόδοξο τρόπο να κερδίσει την εύνοια και τη συμπάθεια του προέδρου της επιτροπής εφέσεων, αναφερόμενος στον Χουάνκαρ!

Ειδικότερα τόνισε ότι ο Ισπανός πως ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά θα μπορούσε να παίξει… «Εάν η κροτίδα μειώνει την ακοή ενός ποδοσφαιριστή να ακούσει, τι τον εμποδίζει να παίξει; Μουσική θα ακούσει ή πιάνο θα παίξει; Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν στο “Υγεία” ενώ υπήρχαν άλλα τόσα νοσοκομεία να πάει. Το είπε ο γιατρός; Ο γιατρός λέει ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να πάει στο “Υγεία”».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, είπε: «Οι προϋποθέσεις, λοιπόν θα μπορούσαν να είναι η παρέλευση του δίωρου, στην οποία οι παίκτες δεν θα μπορούσαν οι παίκτες να παίξουν. Αφού τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής, γιατί δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Ο μόνος αρμόδιος να πει αν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί είναι ο γιατρός. Αυτά που έγραψε ο διαιτητής στο φ.α. δεν χρήζουν ερμηνείας. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, έχουμε βρεθεί και ακούσει κροτίδες, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.