ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων!

Χωρίς οριστική απόφαση ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης που έκανε ο Ολυμπιακός για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την αρμόδια Αρχή να ανακοινώνει ότι οριστικές εξελίξεις θα παρθούν από την άλλη εβδομάδα.

Από την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων!

Συνέχεια θα έχει όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της εκδίκασης της πρωτόδικης απόφασης για το επεισοδιακό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη” το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Μετά από περίπου τρεις ώρες στο δικαστήριο της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ κατά την οποία ακούστηκαν αδιανόητες ατάκες από πλευράς Ολυμπιακού, η επιτροπή αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα στις δυο ομάδες να προσκομίσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (6/11) και η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα την στιγμή που η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε έγινε η διευκρίνηση από το προεδρείο ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων, από την πλευρά του Ολυμπιακού προσκόμισε χαρτί από εξετάσεις του Χουάνκαρ προκαλώντας την αντίδραση της νομικής πλευράς του Παναθηναϊκού καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος της ομάδας του Πειραιά, ανέφερε: «Είναι υπογεγραμμένο φαρδιά-πλατιά», με τους δικηγόρους των «πράσινων» να καταθέτουν ένσταση, λέγοντας: «Δεν υπάρχει σφραγίδα γιατρού, τι είναι αυτά»

Πλέον οι δυο πλευρές έχουν το περιθώριο να καταθέσουν υπομνήματα έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αυτό σημαίνει ότι η τελική απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.