ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Kαρφιά» Aταμάν προς διαιτητή μετά το τέλος του ματς: «Να αναλύσουμε τα λάθη μας, αλλά να αναλύσει και κάποιος άλλος τα δικά του»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα με σκορ 80-72.

«Kαρφιά» Aταμάν προς διαιτητή μετά το τέλος του ματς: «Να αναλύσουμε τα λάθη μας, αλλά να αναλύσει και κάποιος άλλος τα δικά του»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε από την εξέλιξη του αγώνα και από το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν. Οι “πράσινοι” έχασαν 80-72 μαζεύοντας την διαφορά στα τελευταία λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα!

Ο έμπειρος κόουτς ζήτησε τον λόγο από τον Ράντοβιτς για τις διαιτητικές του αποφάσεις, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στα λάθη που έκανε η ομάδα του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και σε αυτά που… έκανε κάποιος άλλος.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 216.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Euroleague o Εργκίν Αταμάν:

«Κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας. Υπάρχει όμως και κάποιος άλλος που πρέπει να αναλύσει τα λάθη του στο ξεκίνημα της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.