ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «τρίποντο» στη Λαμία με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί με τις νίκες περνώντας και από τη Λαμία, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για το «τρίποντο» στη Λαμία με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Συνέχει στο νικηφόρο του σερί αλλά και στην παραμονή του στην κορυφή θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα για τη 10η αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» και η Stoiximan να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Τη νίκη του Παναθηναϊκού τη συναντάμε στο 1.38, ενώ το διπλό στο ημίχρονο δίδεται στο 1.88. Παράλληλα υπάρχουν πλούσιες αποδόσεις και για τα πιθανά τέρματα της αναμέτρησης, με το Over 2,5 γκολ να κυμαίνεται στο 1.80 και το Over 3,5 στο 2.95.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα υπάρχει και η διαδικασία «Bet Builder», με την «πράσινη» νίκη και το Over 3,5 να έχει συνολική απόδοση 3.40.

Τέλος, ελκυστικές αποδόσεις συναντούμε και στους υποψήφιους σκόρερ, με τον Βέρμπιτς να βρίσκεται στο 3.60, τον Ιωαννίδη στο 2.75 και τον Παλάσιος στο 3.40.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.