ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» στην Μπαρτσελόνα για τη φιλοξενία-Συναντήθηκε με Λαπόρτα ο Παρθενόπουλος

Τις ευχαριστίες του στην Μπαρτσελόνα για την άψογη φιλοξενία στο ματς της Euroleague απέδωσε ο Παναθηναϊκός, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο να έχει μετά την αναμέτρηση συνάντηση με τον ομόλογο του στην Μπάρτσα, Ζοάν Λαπόρτα.

Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» στην Μπαρτσελόνα για τη φιλοξενία-Συναντήθηκε με Λαπόρτα ο Παρθενόπουλος

Οι «πράσινοι» έχουν «χτίσει» άριστες σχέσεις με τους Καταλανούς σε διοικητικό επίπεδο, οι οποίες αποτυπώνονται -και- στη φιλοξενία των στελεχών των δύο ομάδων, όταν αυτές έρχονται αντιμέτωπες στην Euroleague. Έτσι, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, φιλοξενήθηκε για άλλη μια σεζόν από τη διοίκηση της «Μπάρτσα».

Ο Παρθενόπουλος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Παρασκευής (3/11) από τα VIP του «Παλάου Μπλαουγκράνα» μαζί με τον Πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ενώ κάλεσε τόσο τον ίδιο, όσο και τη διοίκηση της ομάδας στον επαναληπτικό αγώνα του ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί ήθελε να ανταποδώσει την εξαιρετική φιλοξενία. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τους Καταλανούς και μέσα από τα social media.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο κ.Παρθενόπουλος είναι με τον Πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα και στη δεύτερη περιβάλλεται από τον κ.Λαπόρτα, τους θρύλους των «μπλαουγκράνα» Όντι Νόρις και Ιγνάθιο Σολοθάμπαλ, τον επίτιμο Πρόεδρο, Μανόλο Φλόρες, και τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ, Ζοσέπ Κούμπελς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.