ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντρίκιο διπλό με Σπόραρ λυτρωτή κόντρα σε όλους και σε όλα

Τον έστησαν, αλλά η Παναθα δεν μασάει. Ο Μανούχος έκανε τα πάντα για να γκελαρει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, απέβαλλε με κάρτα σκάνδαλο τον Αραο, όμως στο τέλος η ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς τους διέλυσε. Ο Σπόραρ με κεφαλιά έπειτα από πάσα πάρε βάλε του Μπερνάρ τους τιμώρησε όλους και χάρισε τεράστιο και αντρίκιο διπλό στον Παναθηναϊκό (1-2).

Αντρίκιο διπλό με Σπόραρ λυτρωτή κόντρα σε όλους και σε όλα

Τον έστησαν, αλλά η Παναθα δεν μασάει. Ο Μανούχος έκανε τα πάντα για να γκελαρει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, απέβαλλε με κάρτα σκάνδαλο τον Αραο, όμως στο τέλος η ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς τους διέλυσε. Ο Σπόραρ με κεφαλιά έπειτα από πάσα πάρε βάλε του Μπερνάρ τους τιμώρησε όλους και χάρισε τεράστιο και αντρίκιο διπλό στον Παναθηναϊκό (1-2).

To ματς:

To ξεκίνημα του Παναθηναϊκού ήταν δυναμικό και στη Λαμία, με το “τριφύλλι” να έχει δοκάρι μόλις στα 45 δευτερόλεπτα! Ο Ιωαννίδης πάτησε στην περιοχή, έπαιξε με πλάτη τον Τζανετόπουλο, ξεμαρκαρίστηκε και σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ ο Μλαντένοβιτς στην εξέλιξη της φάσης, με νέο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Oι παίκτες της Λαμίας έκαναν αρκετά σκληρό ματς επιδιδόμενοι στα δυνατά μαρκαρίσματα τα οποία διέκοπταν τη ροή του αγώνα. Στο 9′ λίγο έλειψε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί πίσω στο σκορ με τον Τσιλούλη να σημαδεύει το δοκάρι του Μπρινιόλι και τον Καρλίτος στη συνέχεια να βλέπει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του διατηρώντας το 0-0.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά την σταδιακή άνοδο της Λαμίας στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός διατήρησε και στο ημίωρο βρήκε δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο. Ενέργεια του Βαγιαννίδη και γύρισμα από τα δεξιά με την μπάλα να φτάνει στον Μλαντένοβιτς ο οποίος με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σουτ με πολλά φάλτσα την έστειλε στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 0-1!

H Λαμία πίεσε και λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση στο 39′ με τον Σίντκλεϊ να σεντράρει συρτά από αριστερά, τη μπάλα να σκαέι στο έδαφος, τον Μαρτίνεθ να βάζει την προβολή αλλά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δέχθηκε αρκετή πίεση από τη Λαμία η οποία έφτασε στην ισοφάριση, με το γκολ του Καρλίτος στο 64′.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα και στο 68′ ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Το γύρισμα του Βέρμπιτς για τον Ιωαννίδη που σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε διατηρώντας το 1-1!

Στο 72′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Παλάσιος να ανατρέπεται από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο όμως την στιγμή που ο Μπερνάρ έκανε την πάσα στον Αργεντινό, ο Ιωαννίδης βρήκε την μπάλα με τον Μανούχο να ακυρώνει την υπόδειξη του και να δείχνει οφσάιντ.

Μάλιστα λίγο αργότερα η Λαμία βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Τσιλούλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο 83′ ο Μανούχος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αράο σε μια φάση που ο Βραζιλιάνος δεν έχει ακουμπήσει τον αντίπαλο του, με τον Παναθηναϊκό να μένει με 10 ποδοσφαιριστές…

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός απάντησε με ποδόσφαιρο και στο 90′ “πάγωσε” τη Λαμία! Ο Μπερνάρ εκανε την άψογη ασίστ στον Σπόραρ με τον Σλοβένο να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και να κεραυνοβολεί με τέλεια κεφαλιά του Κοσέλεφ για το 1-2!

Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ όμως ο Σπόραρ δεν κατάφερε να αξιοποίησει το πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσιος στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Τσιλούλης, Καρλίτος.

Έμειναν στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Σαντάνα, Τόσιτς, Τσιλιανίδης, Αμαράλ, Ακο΄λυνια, Βασιλαντωνόπουλος, Λονγκό.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Έμειναν στον πάγκο: Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Βιλένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.