ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να παίζουμε καλύτερα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε... ανώδυνα σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του δεν ήταν όπως θα έπρεπε.

Γιοβάνοβιτς: «Να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να παίζουμε καλύτερα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε… ανώδυνα σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του δεν ήταν όπως θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς :

«Είναι σημαντική νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, με αρκετά συναισθήματα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, η Λαμία παρουσιάστηκε καλή, έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή. Πήραμε τη νίκη και περάσαμε ανώδυνα σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Υπάρχουν μέρες που δε θα κάνουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε, όμως σε κάποια παιχνίδια δεν το καταφέρνουμε. Πρέπει να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να παίζουμε καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.